top of page

11. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu Tamamlandı



12-14 Ekim 2023 tarihlerinde AluExpo 2023 fuarı ile eş zamanlı olarak İstanbul Fuar Merkezi’nde, TALSAD Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve METEM iş birliğiyle gerçekleştirilen ALUS'11 ­- 11. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu büyük bir başarı ile tamamlandı.


Etkinlik açılışı Hannover-Messe Ankiros Fuarcılık Genel Müdürü Sayın İbrahim ANIL, ALUS'11 Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Göksal GÜNGÖR, METEM Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Erman CAR, TALSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali KİBAR ve T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut GÜRCAN'ın katılımıyla gerçekleşti.


Açılış konuşmalarının ardından sempozyuma değerli katkılarını veren Alüminyum Sponsorlarına, Gümüş Sponsorlarına, Bronz Sponsorlarına ve Teknoloji Sponsoruna plaketleri takdim edildi. Verdikleri destek için bir kez daha teşekkür edildi.


3 gün boyunca 2 farklı salonda devam eden sempozyumda toplamda 13 oturumda 57 sözlü bildiri ve 31 poster bildiri yurtiçi ve yurtdışından gelen alanında uzman kıymetli katılımcılarla sunuldu.


Alüminyumun geleceğinin ve dünyadaki konumunun konuşulduğu, yoğun geçen bir programın ardından 11. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu, katılımcılarının akademik ve sektörel anlamda keyifli ve öğretici vakit geçirdiği, değerli bir sempozyum olarak hafızalara yer etti.

16 görüntüleme0 yorum
bottom of page