top of page

BHTS’2024 Sempozyum Programı Yayında




MISAD-Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği ve METEM-TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleşecek BHTS’2024 - 2. Boğaziçi Uluslararası Isıl İşlem Sempozyumu,  25-26 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenmek üzere gün sayıyor. 

Sempozyumun Programı web sitesinde yayına geçmiştir ve mail ekinde de bulunmaktadır.

Etkinliğimize bu yıl alanında uzman hem ulusal hemde uluslararası 5 Davetli Konuşmacı katılım sağlayacak ve çalışmalarını BHTS'de bizlerle paylaşacaklardır.

Sempozyumun ilk günü yapılacak olan "Isıl İşlemin Geleceği ve Sürdürülebilirlik" Paneli BHTS2024 Yürütme Kurulu Başkanı Koray YAVUZ moderatörlüğünde, Ipsen firmasından Bora ÖZKAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Derneğinden Fatih TAMAY ve Petrofer firmasından Tamer TAŞKIN'ın panelist olarak katılımıyla gerçekleşecektir.

Ayrıca 2 gün boyunca alanda sergilenecek poster sunumlar ve 8 farklı oturumda gerçekleşecek sözlü sunumlarla birlikte imalat sanayi sektörünün önemli bir alanı olan ısıl işlem konusundaki mevcut durum, teknolojik ve bilimsel gelişmeler ışığında ele alınabilecek ve Türkiye'nin ısıl işlem çalışmalarında dünyadaki konumu kapsamlı bir biçimde incelenebilecektir.

Bu bağlamda, tüm yöneticilerin, mühendislerin, nihai kullanıcıların ve araştırmacıların sosyal ve mesleki erişim ağlarını geliştirmek amacıyla BHTS2024'de bir araya gelmelerini bekliyoruz. 

Kaydınızı oluşturmak ve sempozyum hakkında detaylı bilgi almak için resmî web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

25 görüntüleme0 yorum
bottom of page