top of page
  • Yazarın fotoğrafıMETEM

BHTS'2022 Katılımcıların Yoğun İlgisiyle Gerçekleştirildi!



İlk kez düzenlenen ve Isıl İşlem sektörü için önemli bir buluşma noktası olmuş olan Boğaziçi Uluslararası Isıl İşlem Sempozyumu 11-13 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Sanayi Odası’nda büyük bir başarı ile tamamlandı.


Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği (MISAD) ve TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi’nin (METEM) iş birliğiyle gerçekleştirilen sempozyum yerli ve yabancı tüm katılımcıların beğenisini topladı.


Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Sempozyum Yürütme Kurulu Başkanı Sayın KORAY YAVUZ’un, METEM Yürütme Kurulu Başkanı Sayın ATA ÖZDEMİRLER’in, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ERDAL BAHÇIVAN’ın ve Saha İstanbul Genel Sekteri Sayın İlhami KELEŞ’in değerli iştirakleriyle BHTS 2022, yoğun bir katılımla ilk gün açılışını yaptı.


3 gün süren sempozyumda 3’ü özel oturum olmak üzere 11 oturumla çok sayıda sektörden ve akademiden konuşmacının sunumları dinlendi. Oturumlara çok sayıda akademisyen ve yine sektör çalışanının katılımı dikkat çekti.


Dahası, 16 firmanın stant açtığı alanda, Isıl İşlem firma sahipleri hem kendilerini tanıtma hem de diğer firmalarla birlikte sektör üzerine görüşme fırsatı buldu.


BHTS2022, dolu dolu içeriğiyle ve Türkiye’de Isıl İşlem Sektörünün amaçlarını ve geldiği başarılı konumu belirtmek adına değerli bir sempozyum oldu.

57 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page