top of page
  • Yazarın fotoğrafıMETEM

Calderys ile Tav Fırını Refrakter Seçimi ve Uygulamaları Eğitimi

26 Nisan 2019 Cuma günü, Metem & Calderys işbirliği ile, “Tav Fırını Refrakter Seçimi ve Uygulamaları Eğitimi”ni gerçekleştirdik.



“Türkiye’nin tüm çelikhanelerinden 19 kişi katıldı.”

Asil Çelik, Akdemir Çelik, Baştuğ Metalurji, Ekinciler Demir Çelik, Habaş, İçdaş, İzmir Demir Çelik, Kroman Demir Çelik, Kardemir, Olgun Çelik, Yazıcı Demir Çelik, Yeşilyurt Demir Çelik firmalarının haddehane ve refrakter uygulama yöneticilerinin ağırlıklı olarak katıldığı eğitimimize, Türkiye’nin tüm çelikhanelerinden 19 kişi katıldı.


Double Tree by Hilton-Moda’da gerçekleşen eğitimimizde eğitimcilerimiz Bertrand HIOT ve Mihai MIRUTA, refrakter malzemeler, uygulama ve kurutma işlemi, fırın tamiri, planlanması ve bakımı konularında bilgi paylaşımında bulundular. Refrakter endüstrisinde 100 yıldan fazla deneyime sahip olan Calderys, endüstrilerde ve dünya genelinde yenilikçi, yüksek performanslı, modüler ve uyarlanabilir refrakter çözümleriyle verimliliğin artmasına katkıda bulunan ve güvenilirlik/emniyet gereksinimlerini karşılamada etkili global bir firma olması hasebiyle METEM & Calderys işbirliği üzerinden sektör yönetici ve çalışanlarının desteklenmesi memnuniyet verici olmuştur.



Sektörümüzün önemli kullanıcıları bu eğitimle; ihtiyaç ve beklentilerini rahatça ileterek cevap bulabilmişlerdir. Üretim süreçlerinde fonksiyonel kolaylık, verimlilik, güvenlik ve çevreyi ön planda tutabilmeye yönelik gerekli bilgi ve deneyim paylaşımları 1 tam günlük çalışmayla tamamlanmıştır. Eğitim sonrası katılımcılarımızla, hem mesleki hem insani ilişkilerimizi perçinleme fırsatı bulduğumuz akşam yemeği organizasyonumuz keyifli ve birleştirici olmuştur.



167 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page