top of page

EFRS’2024 için İlk Çalışmalar Başladı


Geçtiğimiz sene “Yeni Ufuklar” mottosuyla İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşmiş olan 8. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu rekor katılım ile tamamlanmıştı.


EFRS’2024 9. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu önümüzdeki yılın Haziran ayında İzmir’de yeni katılımcılarını ağırlamak için çalışmalarına başladı.


Demir çelik sektörünün önde gelen birbirinden değerli isimleriyle öne çıkan EFRS Yürütme Kurulu, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek önümüzdeki dönem yapılacak planlar üzerine görüştü.


Ekinciler Demir Çelik firmasından Fatih KESEROĞLU Başkanlığında gerçekleşecek olan EFRS’2024’ün Yürütme Kurulunda, Habaş’dan Mehmet BORAN, Asil Çelik’den Gürsel HIZIR, Çolakoğlu Metalurji’den Özgür ÖZSOY, Tosçelik’den Ahmet İlhan TURAN, Kaptan Demir Çelik’den Nedim SAVAŞ, CARES’den Ayhan TUĞRUL, Diler Demir Çelik’den Bülent YILDIRIM, İçdaş’dan Fuat Erkan TEKİN, Erdemir’den Sinan BOZKURT, Özkan Demir Çelik’den Gürkan GÜRLER, İzmir Demir Çelik’den Hasan ACAR, Baştuğ Metalurji’den Özgür NAL ve TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası’ndan N. İzzet ULU da eşlik ederek önümüzdeki dönem kıymetli desteklerini EFRS’ye sağlayacak.


EFRS’2024, sosyal ve mesleki erişim ağlarını geliştirmek ve mevcut şartlarda çok ihtiyaç duyulan motivasyonları arttırmak amacıyla, sektörü ve çalışanları kucaklamaya bir kez daha hazırlanıyor.



126 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page