top of page

ISRS'2023 BÜYÜK BİR İLGİYLE GERÇEKLEŞTİ

Güncelleme tarihi: 4 Eki 2023

METEM tarafından organize edilen ISRS2023 2. Uluslararası Hadde Sempozyumu 14-15 Eylül 2023 tarihlerinde hoşgörü ve gastronomi başkenti Hatay'ın yanı başında; Akdeniz'in incisi İskenderun'da büyük coşku ve ilgi ile gerçekleştirildi.


ISRS2023, “Çeliğe Değer Katıyoruz” mottosuyla hem sergi alanımızda ürün ve hizmetlerini sergilemek amacıyla stant ile yer alan tüm yerel, yabancı ve uluslararası şirketlerle hem de sempozyumumuzu sponsor olarak destek vermek isteyen katılımcılarla buluştu.


2 gün boyunca 1250 kişiden fazla katılımcı ile gerçekleşen sempozyumda 48 sponsor ve 50 stant firma katılımcısının olduğu etkinlik yoğun bir sempozyum sürecini başarı ile tamamladı.


Sempozyumda ilk gün, TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İrfan TÜRKKOLU’nun konuşmasıyla başlayan açılış konuşmaları, METEM Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Ata ÖZDEMİRLER ve 2. Uluslararası Hadde Sempozyumu Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Kadir KARA’nın açılış konuşmalarının ardından sponsorların plaket töreni ile devam etti.


Plaket töreni sonra Ekinciler İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sayın Mehmet Fatih KESEROĞLU’nun moderatörlüğünde “2023 Deprem Saha Gözlemleri – Çelik, Beton ve Yapı Performansları” konulu açılış paneline geçildi. Panelde; İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Dask Yönetim Kurulu üyesi Sayın Prof. Dr. Alper Ilki, Çimsa Satış Direktörü Sayın Ali Ergölen, TMMOB Met. ve Malz. Müh. Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın N. İzzet Ulu panelist olarak yer aldı. Büyük ilgi gören panelde 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketiyle ilgili konuşmacılar mevcut verilerini ve saha gözlemlerini dinleyicilerle paylaştı.


Açılış panelinin ardından öğleden sonra Kardemir Genel Müdürü Sayın Necdet UTKANLAR’ın “Mühendislik ve İnovasyon” konulu sunumu ile devam edildi.


7 ayrı başlıkta toplam 22 sözlü sunum ile Uzun Ürünler, Dijitalizasyon, Çeşitli Haddeleme Teknolojileri, Madeni Yağlar, Yassı Ürünler, Enerji Verimliliği & Sürdürülebilirlik, Bakım Teknolojileri konu başlıklı oturumlar ile sempozyum içerisinde sunumlar gerçekleştirildi. Ayrıca 20 poster sunum poster alanda sergilendi.


Sempozyumun 2. gününde SCHAEFFLER ile Atölye Çalışması Dijitalleşmeyle Bakımı Dönüştürüyoruz ile demir çelik fabrikalarının mekanik bakım kısımlarındaki müdür, şef, mühendislerin katılımı üzerine davetli etkinlik olarak organize edilmiştir.


Kapanış kokteylinde stant katılımcı firmalarına plaketleri takdim edilerek başarılı ve verimli bir etkinliği daha tamamlama gururunu yaşarken 2025 yılında görüşmek dileğiyle etkinlik tamamlanmıştır.







35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page