top of page

METEM’den Bir İlk: Metalurji Sektöründe Çalışan Güvenliği ve Esenliği Sempozyumu


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi; Metalurji sektöründe bir ilki gerçekleştirerek “iş sağlığı, çalışan güvenliği ve esenlik” konularını bağlantısallık perspektifiyle ele alacağı Metalurji Sektöründe Çalışan Güvenliği ve Esenliği Sempozyumu için 16-17 Kasım 2023’te İstanbul HALİÇ Kongre Merkezinde tüm metalurji camiasını Cumhuriyetimizin 100. Yılında bir araya getireceğini gururla duyurmaktadır.


Sektördeki konuların geliştirilmesi ve sürekli gündemde yer bulabilmesi adına duyulan yüksek sorumluluk bilinci ile METEM, “Birlikte Sağ Salim Hareketi” adı altında, sektör özelinde farkındalık çalışmaları gerçekleştirdiği ve devam ettirdiği yaklaşımı bütünler nitelikte düzenlenmesi planlanan Metal-ESWS ile büyümekte olan bu çabaları daha etkili, daha görünür kılabilmek, “insana yaraşır” çalışma ortamlarının oluşturulmasında dünyada oluşan güçlü gelişmeleri ve yenilikleri birbirimizden öğrenmeye fırsat oluşturabilmek için “ÇALIŞANA DEĞER” mottosu ışığında tüm yöneticilerin, İSG profesyonellerinin, işçilerin, mühendis ve formenlerin güçlü bir sosyal ortam yaratılacak bu sempozyumda bir araya gelmelerini arzuluyor.

Tüm iyi uygulama örneklerin paylaşılabileceği, sektörün Kural Odaklı yaklaşımdan, İnsan Odaklı yaklaşıma geçmesi yolunda atılacak bu önemli adımda Metal-ESWS, hem SPONSOR olmak isteyen hem de STANT açarak ürün, hizmet ve örnek uygulamalarını sergilemek isteyen tüm yerel, yabancı ve uluslararası şirketleri sempozyuma destek olmaya, ayrıca BİLDİRİ göndererek katılım sağlanması konusunda destek vermeye çağrı yapıyor.

Önümüzdeki günlerde yoğun bir sempozyum süreci belirleyen Metal-ESWS Yürütme Kurulu, 16-17 Kasım 2023 tarihlerinde tüm ilgilileri Haliç Kongre Merkezine davet ediyor.


Detaylı bilgi almak için web sitemizi ve sosyal medya adreslerimizi takip edebilir, esws@esws-mtm.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

56 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page