top of page
  • Yazarın fotoğrafıMETEM

TOTAL ile Birlikte Triboloji ve Gres Teknolojisi Eğitimini Gerçekleştirdik

Güncelleme tarihi: 19 Mar 2020

METEM ve Total Turkey Pazarlama A.Ş. işbirliğiyle 5 Kasım 2018 tarihinde “ Demir Çelik Sektöründe Triboloji ve Gres Teknolojisi Eğitimi” Pierre Belot, Pierre-Marie Maurice, Dmitry Sobol tarafından 1 tam gün olarak gerçekleştirildi.


Dünyada demir çelik sektörüne genel bakış, trendler ve gres pazarı, karışabilirlik, laboratuar ortamında gres performansını ölçmek, kalınlaştırıcı(sabun) tercihi, kalınlaştırıcı karşılaştırmaları, uygulamaya göre avantaj ve dezavantajları konularına değinildi.

Hadde rulmanları için gresler, hadde uygulamaları için özel gresler ve özellikleri hakkında bilgi paylaşımında bunuldu.Eğitim, çeşitli etkinlikler ve 5 oturum ile başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Ağrlıklı olarak firmaların haddehane ve çelikhane kısımlarından mekanik bakımda görevli 28 kişilik bir katılımla eğitim tamamlandı.


“Eğitimimize Baştuğ Metalurji, Çolakoğlu Metalurji, Diler Demir Çelik, Ekinciler Demir Çelik, Ereğli Demir Çelik, İçdaş, İskenderun Demir Çelik, İzmir Demir Çelik, Kaptan Demir Çelik, Kroman Demir Çelik, Yazıcı Demir Çelik, Yeşilyurt Demir Çelik firmaları katılmıştır."


61 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page